7 Kasım 2009 Cumartesi

Kadınlar, erkekler

Bir kadın olarak bir erkek dergisinde çalışıyor olmak çok ilginç tabii. Düzeltmem için tarafıma gönderilen makaleler arasında "Hadi ya" diye hayrete düştüklerim olduğu gibi, " Yok artık daha neler" dediklerim de oluyor. Tabii gidip yazıyı yazanı sorgulamak gibi bir şansım olmasa da zaman zaman kendi çapımda yargılamaktan vazgeçmiyorum. İşte bu yazılardan bir tanesi..

* Gün içerisinde bir kadın ortalama 7000 kelime kullanırken, erkekler sadece 2000 kelime kullanıyor.
(Bak buna inanırım. Ne de olsa herkes kendinden bilirmiş)

* Bir kadına, randevuda olduğu erkeği bir kere daha görüp görmek istemediğine karar vermesi için bir saat yetiyor. Bir erkeğe ise 15 dakika..
(Kadın için çok doğru.. Ne de olsa her karşımıza çıkan potansiyel beyaz atlı prens..Erkek için daha da doğru, bacak boyunu, göğüs genişliğini, kalçanın kalkıklık oranını ve çapını hesaplamak o kadar sürse gerek :)) )

* İngilizce konuşulan ülkelerin genelinde "Fransız öpücüğü" olarak bilinen aktivite, Fransa da "İngiliz öpücüğü" olarak biliniyormuş.
( Yorum yok..Fransa dan biri varsa lütfen bizleri bilgilendirsin :P, ben İngiltere tarafını biliyorum)

Sözün kısası, fazla uzatmaya gerek yok..FARKLIYIZ...

3 yorum:

Maya dedi ki...

hahahah gerçekten de öyle ama biz farklıyız :) Cinsiyetimle gurur duyuyorum şimdi kısa bir Feminist hareket başatırım ;D Çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık canım :) Bu arada fondaki Whitney Houston sanırım ama şarkısının adını bulamadım :( bilgilendirirsen çok makbule geçicek :)

Denise dedi ki...

Kasetin uzerinde yaziyor ama goremedin herhalde kusum :)))

I have nothing

Maya dedi ki...

Ayh vallahi göremedim ama o kadar rahatlattıki beni sanırım ondan ;P;P çok öpüldün tşk ederim :)