25 Kasım 2009 Çarşamba

Yippuuuuu


Bilgisayarımı bir üst seviyeye taşıma çalışmalarımız sona erdiğinden bugun blogumun basına gecebildim. Bu haftadan itibaren yeni evimize geçiyoruz. Ne heyecan, ne mutluluk anlatamam.. Umarım herkes bir gün hayalindeki eve kavusur. Plan üzerine plan yapıyor, sonra tamamını unutup yeniden plan yapıyoruz. İlk parti eşyaları 9/8/2009 da göndermiştik. Şimdi biz gidiyoruz. Çok iş var ama umurumuzda değil, Home Sweet Home ne de olsa... Küçük bir köye, şehre yaklaşık yirmi dakikalık uzaklıkta şirin bir cennet köşesine taşınıyoruz. Vadisi, dağları, tarlaları, sabah ötüşen kuşları.. Bakalım nasıl bir sabaha uyanacağız.. Bu Cumartesi ilk konaklamamızı gerçekleştireceğiz :)))
Şu telaşlı günleri atlatır atlatmaz, aranıza döneceğim...

7 yorum:

mutfakcini dedi ki...

Ne güzel anlatmışsınn.Güle güle otur canımm..

el*ff dedi ki...

Ben de taşınsam keşke ama öyle yakın yerde başka bi eve değil şehir değişikliği yapsam nasıl güzel gelir :))
Yeni evin uğur getirsin keyfini çıkar...

Colorful dedi ki...

Sağlıklı, keyifli, mutlu, huzurlu günler hiç eksik olmasın yeni evinizde..

TAZE NANE dedi ki...

Senin için çok sevindim. Eminim harika bir sabaha uyanırsın.
Sevgiler.
Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın. Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramı dilerim.

Krema Tadında dedi ki...

iyi bayramlar ...

Hasan dedi ki...

"Küçük bir köye, şehre yaklaşık yirmi dakikalık uzaklıkta şirin bir cennet köşesine taşınıyoruz. Vadisi, dağları, tarlaları, sabah ötüşen kuşları.." demişsin ya sanırım çoğumuzun hayali bu... Gerçekleştirebildiğin için çok şanslısın, çok....

Maya dedi ki...

Canım inş hayırlısı olsun sevindim adına :) kocaman öptüm :*