5 Temmuz 2010 Pazartesi

Good

Üzerimdeki uyuzluktan kurtulup iş yapmaya başlamam gerek. Sabah öylesine yalap şap bir şeyler yaptım ama sıcak vuruyor. Şu gezi notlarıma başlayamadım diye sinir oluyorum kendime. Ama geçerli bir nedenim var. Fotoğraflarla beraber renklendirmek istiyorum yazımı. Biraz daha zaman. Paşa işe gitti, minicik hala uyuyor. Ben Denise ise avarelik peşindeyim sanırım Pazar modundan çıkamadım.
Dün akşam, Viggo Mortensen'in, nam-ı değer Aragorn hazretlerinin bir filmini izledik. Tarihi bir film. II. Dünya savaşını ve acılarını, Nazi vahşetini, alışılageldik şiddet sahnelerini içermeyen, çok güzel bir film. Aslında bir dram. Viggo Mortensen o kadar güzel rol yapmış ki, film bittiğinde tadı damağımda kaldı.

Harry Potter filminden tanıdığımız Jason Isaac da filmde yer alıyor. İyi bir insanın, iyi bir vatandaşın, zayıflıklarını, korkularını anlatan bir film. Bir edebiyat profesörünün yazdığı bir kitabın Naziler tarafından nasıl probaganda aracı olarak kullanıldıgını ve kahramanın bu süreçteki acı dolu yolculuğunu anlatıyor.

Kısacası Good, iyi bir film. İzleyin
Filmin trailer i için tıklayınız

2 yorum:

mine dedi ki...

Ziyaretin için teşekkür ederim hayatım.
O uyuzluk bende bugün bi var sorma gitsin. Hava cok sıcak,nefes alırken bile hissediyorsun sıcagı,uyusuk uyusuk dolaşıyorum sıcaktan:)

YeMeK vAkTi dedi ki...

MUTLAKA GİTMELİ TEŞEKKÜRLER GÜZEL PAYLAŞIMINIZ İÇİN...