21 Ekim 2009 Çarşamba

Cem Yılmaz Endorfin

Hayatımda Endorfin salgılamama katkı koyanlardan biri de Cem Yılmaz'dır
Cem Yılmaz seni çoookkk seviyorummm. Sen tıpkı şovlarında dediğin gibi gerçekten " 70 milyonda birsin :)" Her ne kadar kendisi şovlarında, güldürürken düşündürme taraftarı olmadığını söylese de, bunu aslında dört dörtlük yerine getiriyor bence. İyi ki varsın Cem Yılmaz.

Hürriyet Gazetesinden

Cem Yılmaz'ın umre esprisi

"Ertuğrul Özkök ile Ahmet Hakan'ın umreye gitmelerinin hemen ardından melekler Allah'a şu soruyu sormuşlar. "Yarabbi Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan kulunuz umreye gittiler.. Bu umre ziyaretini, Ertuğrul Özkök ve Ahmet Hakan kulunuzun sevap hanelerine yazalım mı? Yüce yaratan bu suale şöyle cevap verir " Yazmayın.. O "Off the record'dur " der. :)))))))))

Off the record - Gazetecilik tabiri - Kayıt dışı demektir. Gazeteciin kaynağı ile yaptığı görüşmede kaynağın "yazılmamak" kaydı ile anlattıklarına denir

Ben Denise der ki.. Gazetecilik adına ,dini kullanarak tribünlere oynamayın... Çok belli oluyor

2 yorum:

Maya dedi ki...

Malisef bu sadece siyasette değil magazin ve sanat dünyasındada çok kullanılan bir şey oldu dini reklam yapmak tribüne oynamak..Ama demek ki halkın da hoşuna gidiyor ki kimse tepki vermiyor ve onlarda devam ediyor diye düşünmeden edemiyorum ne yazık ki... Çok güzel ve aynı zamanda eğlenceli yazın için teşekkürler..Parmaklarına sağlık :)

Denise dedi ki...

Sevgili Maya
Kesinlikle haklısın.. Dediğin gibi buna maalesef bizler izin veriyoruz. Ama vermememiz gerek