10 Kasım 2009 Salı

Whatever! Bugun günlerden mavi



Ailenin üyelerinin biri işe, biri okula yollana dursun, bugün mai bir hüzünle yataktan kalkıp kalkmamanın kararına varmaya çalışıp durdum. Ayaklarımı sürüye sürüye kalktım ve camdan dışarı baktığımda, buluntkentin gri gölgeler ile dans edişine baktım. Yağmur geldi gelecek derken, gök gürledi ve arkasından bir sağanak.. Buralarda insanlar yağmurdan bıkmış olsa da ben bayılıyorum. Güneşli yerlere seyahat etme şansımız baki olduğundan, güneşe pek hasret değiliz. Yine de bugün kendimi Mai hissediyorum. Biraz buruk ki sebepsiz, biraz mai coşkulu. Ocak ayında bir seyahate cıkmaya karar vermıs olsak da, henuz neresı olduguna karar veremedik. Christmas kapı arkasında ve ben bu sene ne hediye listemi ne de kimlere kart göndereceğim ile ilgili listeyi hazırlamadım. Yine söylüyorum bugun günlerden mavi.





Kerem ile bugun sozum ona alisverise cikacaktik.. Hic canim istemiyor.. Emel ile Sardunya dan geldiginden beri telefon disinda sanirim sadece bir kez gorustuk.. Eminim benden nefret etmeye baslamistir.. Eski isyerimden bir arkadasimin gecen haftanin icinde bir bebegi oldu ve ben daha hediye alip bebegi sarmalamaya gidemedim.. Bir gariplik var ben de bu hafta izole olma hakkimi kullaniyorum sanirim.

1 yorum:

Maya dedi ki...

Canım inanmıyorum aynı dertten muzdaripiz :) bende arkadaşlarımı baya boşladım bu aralar sözüm ona sanki çok yoğunum ama içimden gelmiyor yapmacık da olamıyorum..Yağmuru bende çok severim ama saçlarım fönlü değilse lakin saçlarım bozulduğunda fena halde sinir oluyorum :))) Kendine iyi bak mavilim öpüldün kocaman .